Spørgsmål & Svar

Hvad skal jeg bruge for at sætte Bumpits i mit hår?
For at opnå den populære look, skal du bruge en hårbørste, hårspray, og dine bumpits.

Hvorfor er det vigtigt at toupere mit hår for at bruge Bumpits?
Det er meget vigtigt at toupere dit hår, når du bruger din Bumpits fordi det vil forhindre dtænderne fra poking igennem. Drilleri vil også bidrage til at sikre din Bumpits vil blive på plads ekstra sikkert og jo mere du touperer dit hår, blødt og rundt.

Kan jeg bruge Bumpits hvis mit hår er fint?
Selvfølgelig kan du det! Bumpits kan bruges sammen med alle hårtyper og hårfarver. Men hvis dit hår er superfint eller silkeagtigt, så anbefaler vi at toupere dit hår lidt mere, og bruge hårlak i alle trin.

Hvordan sætter jeg Bumpits mest behageligt?
Vær sikker på skær er placeret lige over ørene og ikke alt for langt tilbage på hovedet. Bumpits bør være omkring 3 cm tilbage fra hårgrænsen. Sørg også for ikke at trække dit hår alt for stramt over Bumpits. Den løsere du holder dit hår, jo mere sandsynligt vil du glemme, at du selv er iført Bumpits.

Hvordan fjerner jeg Bumpits fra mit hår?
Det er nemt at tage Bumpits. Bare vær blid og aldrig trække hårdt. Hvis dit hår er krøllet, derefter forsigtigt løfte håret ud i toppen af din Bumpits før du løfter Bumpits ud af dit hår.

Hvorfor kan man se takkerne på mine Bumpits?
Hvis dit hår er ultrafint, skal du muligvis toupere håret lidt mere og lidt længere ude på hårstrået. Sørg også for, at du ikke rører eller ved at trykke ned på din Bumpits, når det er i dit hår. Også være sikker på, håret er simpelthen placeret over Bumpits.

Kan jeg danse eller være aktiv med Bumpits?
Ja! Så længe du bruger Bumpits korrekt, tænder vil forhindre en eventuel afvigelse. Hvis du vil være i noget meget aktivt (såsom en dans konkurrence), kan du i det mindste trække siderne af dit hår op, ind i ½ op gør, for virkelig at sikre, at din Bumpits ikke vil at vrikke løs.

Hvilken farve Bumpits skal jeg købe?
Det er vigtigt, at du køber den farve Bumpits, der bedst matcher dine hårfarve. Selv om de vil være helt skjult, hjælper det at blande med din hårfarve, og det vil føje til udseende fyldigere og mere voluminøse hår.

Hvordan rengør jeg mine Bumpits?
Det er nemt! Bare brug lidt varmt vand og mild sæbe. Så er de så gode som nye.